ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ХОРА СВЕТИ РОМАН МЕЛОД

Осми по реду, новогодишњи хуманитарни  концерт, у суботу 14. јануара 2017. године, одржао је у Великој већници Градске куће, црквени хор  Свети Роман Мелод из Суботице. Овога пута концерт у оквиру домаћинске, локалне атмосфере, уз учеснике из нашега града, чинили су овај концерт другачијим, с тим пре што су се у оквиру овогодишњег програма  чули осим акапела и музички звуци.

Као гости овогодишњег концерта наступили су чланови Гарден квартета, Камерни састав Суботичке филхармоније са Јованом Јевтић на обои, гошћом из Београда и чланице вокалног ансамбла из Суботице као и ђакон Перо Анђелић.

Уз духовни и световни програм чланови црквеног хора Свети Роман Мелод и њихови гости, у свом хуманитарном концерту прикупљали су новчана средства за излечење наше мале суграђанске Иве Звекић, за трансплантацију коштане сржи у Инситуту у Италији, где се она тренутно налази са својим родитељима.

Како је истакао у свом поздравном обраћању, председник Црквеног хора Свети Роман Мелод, презвитер Звонко Ангелов, на нама хришћанима је да помогнемо свима који се нађу у невољи и да се молимо Богу да се наша мала Ива нађе што пре у загрљају својих родитеља и да нам се жива и здрава врати у наш град.

ФОТОГРАФИЈЕ