ХУМАТИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ ИВИ ЗВЕКИЋ

IMG_8363Акцији прикупљања новчаних средстава за излечење наше мале суграђанке Иве Звекић, која се бори са леукемијом, прикључио се и црквени хор Свети Роман Мелод својим новогодишњим концертом, који је одржан 14. јануара 2017. године, где је прикупљено око 73.000,00 динара, истакла је диригент хора професор Драгана Николић, која су већ и уплаћена на рачун.

SnezanaУ ову акцију међу првима се укључило и оформило Удружење грађана Родитељи Суботице, које је у између осталог у децембру месецу организовало и хуманитарну акцију Деда Мраз деци-деца Иви Звекић где је скупљено око 820.000,00 динара. Кроз продају слатко-сланих новогодишњих пакетића свој допринос акцији дао је и  велики број суботичких компанија, а масовности акције много је помогла  и велика подршка родитеља чланова Централног савета родитеља ПУ Наша Радост, изјавила је Снежана Дутина Давчик испред самог Удружења.

Уз велику захвалност свим учесницима акције, како се истиче у Удружењу грађана Родитељи Суботице, овим путем осим осећаја заједништва, позитивног удруживања, емпатије међу децом и родитељима, послата је и јасна порука да се ангажовањем, вољом, жељом и посвећеношћу, за кратко време може постићи много.

Ива Звекић се тренутно налази на клиници у Болоњи, са својом мамом, где прима терапију која је припрема за трансплантацију коштане срже.

Аудио запис разговора: